ŠRD Tacen     

Alpsa šola - Izleti

 
  Sreda, Januar 30, 2008 Sreda, Januar 30, 2008

 

 

Zimovanje 2008

 

SPOŠTOVANI STARŠI!

 

ŠRD Tacen letos organizira v času zimskih počitnic zimovanje za otroke od 1. do 9. razreda osnovne šole.

Tudi letos bo zimovanje organizirano v Kranjski Gori. Bivali bomo v Porentovem domu, ki je od smučišča oddaljen približno 10 minut hoje. Smučarsko opremo bomo imeli shranjeno na smučišču, kjer bomo imeli organizirano tudi kosilo. Smučišče in okolica nam ponuja vse možnosti kvalitetnega dela na smučišču, obenem pa tudi organizacijo popoldanskih in večernih aktivnosti za otroke. V primeru slabšega vremena bomo koristili vodni park v hotelu Larix. Zadostno število prijaznih vzgojiteljev, učiteljev alpskega smučanja in deskanja na snegu, bo poskrbelo za animacijo in varnost otrok. Glede na kapaciteto doma bomo lahko sprejeli največ 30 prijav, ki obenem zagotavlja kvalitetno delo s posameznim otrokom.

  

Na podlagi prijav pa vam bomo do 11.02.2008 poslali obvestilo z ostalimi informacijami.

 

Prijavite se lahko tako, da podatke (ime in priimek otroka, naslov, datum rojstva, ime in priimek starša ali skrbnika, e-naslov starša ali skrbnika, telefonsko številko starša ali skrbnika) pošljete na e-naslova: srd.tacen@gmail.com ali zlatko.pincolic@policija.si.

 

Ob prijavi je potrebno poravnati akontacijo v višini 50 EURO na TRR ŠRD Tacna št.: SI 56 0201 3001 8973 698 in sklic:  00 200824022802. 

 

V primeru zelo slabih snežnih razmer bo zimovanje ODPADLO!!!!

 

 

 

V pričakovanju vaših prijav, Vas lepo pozdravljamo !

 

 

Tacen, 18.01.2008                                                            

 

Tomislav OMEJEC

Predsednik ŠRD Tacen

Ostale informacije najdete v programu zimovanja: Program zimovanja

Prijava na zimovanje!